Pork and potatoes - what and how to cook from them together?

Pork and potatoes - what and how to cook from them together?

  • Можно приготовить блюдо, о котором я спрашивала на сайте.

    Dish "Diplomat"; Hearty delicious. Berm potatoes, cut into circles, thickness 0,5 mm. Pork, it's better to have a neck, cut it like a chop.

    We put a layer of potatoes on the baking sheet, covered with foil, after having been salted. Layer of meat, salt and pepper to taste. Add the onion to it. Well, and then on the season, you can put a layer of eggplants, cut into circles. Tomatoes, Bulgarian pepper. Some top with mayonnaise. I do not do this.

    The final touch - plentifully cover everything with grated cheese.

    Put this beauty in the oven. Bake at 200 degrees 50-60 minutes.

    Pork and potatoes - what and how to cook from them together?

    You can also cook potatoes with pork in pots. Dish - lick your fingers.

  • Нет ничего вкуснее, чем блюдо по мотивам Мяса по - французски, но с картошкой.

    It can be eaten and eat, from those dishes that are always delicious.

    Берем свинину , можно немного с салом , нарезаем мелко соломкой, хорошо резать в чуть подмороженном виде. Нарезаем много лука , картошки тоже соломкой.

    We collect on a baking sheet or large form.

    At the bottom lay out the meat - salt, pepper, season,

    on it a lot of onions, pepper fragrant pepper and we put a laurel of 6 leaves on the surface,

    картофель, добавим половник бульона или кипятка и , что очень важно, сразу сыр натертый колбасный плавленый копченый грамм 300.

    And the last layer, the top mayonnaise of good quality (GOST). We bake for about an hour at t 180quot;, glancing at how well it will blush - ready.

    Картошка должна быть разваристых крахмалистых сортов, иначе долго не пропечется. То, что сыр внутри, а майонез сверху, дает нам нежнейшее покрытие на блюде, а не ссохшуюся корочку сырную, которую трудно резать и жевать.

  • Thank you for a delicious question)

    I really like to cook meat dishes, in particular from pork.

    Especially delicious and fragrant is the dish in the pot.

    I consider this dish to be one of my favorite dishes and I often cook on weekends.

    Делюсь с Вами рецептом - мой ответ на один из вкусных здешних вопросов) Попробуйте)

    To all of you the most kind and pleasant appetite!)

  • You can cook potatoes with meat according to the type of soup

    Режете кубиками мясо, картошку ,обжаривайте все по отдельности и потом в кастрюлю скидывайте, добавляете пассированный репчатый лук+ морковь, солите, перчите и заливаете водой и это все варится , тушится

    You can cook in the oven in the oven

    Just cut dice and meat and potatoes, and you can cut meat and portioned, salt, pepper, I can still marinade 15 minutes in mayonnaise, put everything in a bag for baking and in the oven for 45 mines at 200

    You can meat in French

    Картрфель кружками режете, укладывается на противень, сверху кусчки мяса, посолить, поперчить, потом слой репчатого лука,помидор кружочками, грибы, майонез и сыр

    We send it to 40 min in the oven

    Bon Appetit

  • Все просто: потушить свинину на растительном масле, лук полукольцами, морковь большими кружочками. Затем добавить в казан картофель большими кусками, примерно со спичечный коробочек, продолжить тушить с водичкой, специями, затем добавить свежую капусту большими кусками и медленно тушить далее.

    The taste is amazing.

Print Friendly, PDF & Email
Loading ...

Add a comment

Your e-mail will not be published. Required fields are marked *