Urime për marsin 8 - ajet

Që nga 8 Mars, të dashur zonja, motrat, gratë, vajzat, nënat tona, ju duam të gjithë dhe e çmojmë jashtëzakonisht, për hir të juve, ne do ta ndryshojmë këtë botë ... të gjitha rrëfimet, Le fati të përmbushë të gjitha dëshirat! Jini të lumtur dhe mos u trishtoni, shpesh gëzohuni dhe buzëqeshni! Ju urojmë mirë dhe mirë! Ne ju puthim, ju përqafuam!