Gening dina Maret 8 - Ayat

On Maret 8, Ladies! Kami sadulur, istri, putri, moms! Kabéh anjeun cinta tur ngahargaan immensely, Sangkan demi anjeun kami ngarobah dunya ... Kanggo demi anjeun meunang nepi isuk-isuk, jeung kalolobaan rassvetomI buru buketom.Vse kembang di suku jeung sagala pangakuan, hayu nasib minuhan sagala kahayang! Jadi senang tur ulah ngungun, bingah tur seuri beuki sering! Simkuring hayang kaséhatan sarta alus! Cium anjeun, tahan kedap!