Struktur feodal: lumangsungna sarta ciri

Feodalisme éta hiji bagian integral ti Éropa Abad Pertengahan. Dina waktu nu sarua sistem sosio-pulitik landowners badag ngarasakeun otoritas jeung pangaruh gede pisan. Ngarojong kakuatan maranéhanana éta enslavement na peasantry kakuatanana. Asal sistem feodal di Éropa ...

Bakat - naon ieu?

Diantara jalma kreatif sarta kritik ti umur jeung nagara béda, meureun pernah cease perdebatan ngeunaan harti jeung significance kalimah. Sababaraha urang nganggap yén bakat - loba paporit, narik ketuhanan, ...

Sipat kimiawi jeung fisik bahan

Pikeun titimangsa, aya ngeunaan 2,5 juta rupa hiji sanyawa, duanana alami kajadian jeung artifisial disintésis ku lalaki. Aranjeunna sadayana pisan béda, sababaraha di antarana - pamilon penting dina prosés biologis ...